Nyd lækker, vegansk brunch i Aalborg


Cafe Ulla Terkelsen er Aalborgs populære spisested, hvor du kan nyde den mest smagfulde brunch sammen med venner, kollegaer eller familie. På den centrale cafe er der masser af muligheder for at spise plantebaseret mad, og der sættes en ære i at bruge årstidens råvarer.


Vegansk mad for alle


Det unikke ved Cafe Ulla Terkelsen er det dynamiske menukort. Hele året rundt vil du opleve, at mulighederne på spisekortet varierer. Dette skyldes kokkens holdning til brug af lokale råvarer. Det er med til at gøre det spændende og inspirerende at besøge cafeen, når du hver sæson kan sætte tænderne i skønne retter fra ind- og udland.


Lever du vegansk? Eller vil du have middag, frokost eller brunch i Aalborg, som skiller sig ud? Det er oplagt at bestille et plantebaseret måltid, hvor der er brugt friske råvarer, og hvor der er eksperimenteret med bønner, linser og frø.


Nyd brunch i Aalborg i de hyggeligste rammer


Når du træder ind på Cafe Ulla Terkelsen, er der garanti for, at du kommer ned i gear. Den afslappede stemning og den kreative indretning gør det let for enhver at koble fra. Cafeen er opkaldt efter den danske udenlandsjournalist, som er kendt for at rejse verden rundt for at dække store begivenheder.


Indretningen bærer præg af mangfoldighed, og der er plads til både ung, voksen og gammel. Der arrangeres forskellige events på cafeen, som kombinerer spændende madoplevelser med musik og underholdning.


Bestil bord i dag


Det er en god idé at bestille bord på den populære café. Dette kan gøres direkte fra hjemmesiden, så du og kæresten eller veninderne er sikre på at få et bord. Overvejer du at invitere familie eller venner på brunch i Aalborg som en del af en fødselsdag, kan du holde festen hos Cafe Ulla Terkelsen.